Imtiyaaz Special Edition (SE)

Imtiyaaz Special Edition (SE)

Imtiyaaz Special Edition (SE)
Teknologi kesihatan pada abad ke-21 menggunakan air berteknologi NANO yang sangat baik untuk kesihatan. Air berteknologi NANO dihasilkan melalui teknologi bio-ware yang menggabungkan bio seramik semulajadi Jepun dengan kadar ketulenan yang tinggi, serta bahan plastik berkualiti. Air berteknologi yang mengandungi NANO yang kaya dengan oksigen dimana ia adalah dalam butiran molekul air yang sangat halus. Cara pemprosesan berteknologi tinggi akan menghasilkan tenaga NANO di dalam air yang dipanggil air berteknologi NANO. Meminum air berteknologi NANO IMTIYAAZ mampu meningkatkan sistem metabolisme badan. Air berteknologi NANO IMTIYAAZ bukan sahaja dapat memberi tenaga tambahan malah ia juga dapat meningkatkan daya ketahanan badan kita serta mencegah penyakit-penyakit moden. Air yang terhasil daripada penapis air IMTIYAAZ SPECIAL EDITION (SE) mengandungi 5 kelebihan utama: 1. Mengandungi tahap alkali yang tinggi yang berupaya menyingkirkan segala toksin dalam badan hasil daripada pemakanan yang tidak seimbang. 2. Mengandungi kadar oksigen dan mineral yang tinggi yang diperlukan oleh badan manusia. 3. Molekul air yang halus (Teknologi NANO) dan mudah diserap oleh badan manusia. 4. Bersih, selamat dan tidak mengandungi kandungan yang membahayakan kesihatan. 5. Bahan-bahan yang digunakan adalah dari sumber yang halal & suci dan minum tanpa was-was.
PERHATIKAN Salah satu MASALAH ini ada dalam badan KITA :
1. Migrain 2. Resdung 3. Asma / Lelah 4. Thyroid hyper 5. Gout 6. Senggugut 7. Sembelit 8. Kencing tak lawas 9. Batu Karang 10. Buah Pinggang 11. Sakit Jantung 12. Tekanan Darah Tinggi 13. Tekanan Darah Rendah 14. Kencing Manis 15. Sakit Pinggang 16. Buasir 17. Sakit Lutut / Tumit 18. Sengal-Sengal Otot 19. Angin Pasang 20. Jerawat / Jeragat 21. Eczema / Sakit Kulit 22. Gatal-Gatal Kulit / Ruam 23. Sakit Sendi / Belakang 24. Stroke (Angin Ahmar) 25. Arthritis 26. Leukemia 27. Lymphoma 28. Sakit Urat Saraf 29. Radiasi 30. Thalassemia 31. Kebas Kaki / Tangan 32. Sakit Perut 33. Gastrik 34. Haid Tidak Lancar 35. Prostat 36. Kelenjar 37. Kolestrol 38. Masalah Dalaman 39. Kanser 40. Lemah Tenaga Batin
BAGAIMANAKAH KEADAAN SUNGAI KITA HARI INI? SUMBER AIR KITA? BAGAIMANAKAH TANGKI RUMAH ANDA? Yang Menyimpan “AIR BERSIH” Untuk Kegunaan Anda? Berapa Kalikah Anda Membersihnya Dalam Masa Setahun? PENYELESAIANNYA, dapatkan PENAPIS AIR IMTIYAAZ SPECIAL EDITION (SE). Penapis air halal, murah & mampu milik.
imtiyaaz-SE-kelabu
Imtiyaaz Special Edition (SE) Kelabu
Harga Jualan : RM698
imtiyaaz-SE-hijau
Imtiyaaz Special Edition (SE) Putih
Harga Jualan : RM698
cara-pemasangan-imtiyaaz-se
Cara-Cara Pemasangan Imtiyaaz Special Edition (SE)
 
Segala kesulitan atau persoalan boleh menghubungi pihak syarikat ditalian

No. Telefon : 03-8723 1289 (Pejabat)

Hot Line: 019-2644455 (Call & SMS Sahaja)

019-6665677 (WhatsApp Sahaja)

Laman sesawang rasmi syarikat : www.imtiyaaz.com

Facebook syarikat : www.facebook.com/ekedai.imtiyaaz

Kongsi Pada Rakan!

  • Tweet
  • Facebook
  • Diggit
  • Delicious
  • Diggit
  • Diggit
  • Diggit
  • Diggit
  • Diggit


Comments are closed.

-->