Profil Syarikat

Laman Web Imtiyaaz.com dan Jenama Imtiyaaz ditadbir oleh :

IMTIYAAZ NANO ALKALINE & TRADING

No. Pendaftaran Syarikat : 707189-A
Tarikh mula beroperasi : 26hb Jun 2009

ALAMAT SYARIKAT

G-27 Jalan Anggerik Perdana 2, Taman Anggerik Perdana, 43500 Semenyih, Selangor Darul Ehsan.
No. Telefon : 019-6665677 (WhatsApp Sahaja)
Hot Line: 019-2644455 (Call & SMS Sahaja)
E-mail : imtiyaaz.assaf@gmail.com
Website : www.imtiyaaz.com
Bank : Maybank Islamic
No. Akaun : 562414509819

PENGENALAN

ASSAF MARKETING & TRADING SDN BHD adalah sebuah syarikat milik penuh bumiputera Muslim dan telah mula beroperasi pada 26hb Jun 2009. Matlamat kami adalah untuk memasarkan produk perawatan air berjenama IMTIYAAZ keseluruh negara. Produk kami berkualiti tinggi, berteknologi Nano dan diiktiraf oleh SIRIM, SWA, FDA, Water Quality dan WRAS. Produk kami juga mempunyai Sijil Halal dan tidak dibuat dari sumber-sumber yang meragukan pengguna.

VISI SYARIKAT

“PROJEK 1 MALAYSIA 1 RUMAH 1 PENAPIS AIR”
Visi kami adalah untuk melahirkan usahawan-usahawan di seluruh pelusuk negeri serta berada dipasaran antarabangsa dengan memasarkan produk perawatan air sihat dan Halal berjenama IMTIYAAZ NANO ALKALINE TREATMENT SYSTEM.

MISI SYARIKAT

Konsep perniagaan kami adalah berasaskan Muamalat Islam. Keuntungan dalam perniagaan kami adalah berdasarkan jualan secara ‘volume’ dan bukan margin keuntungan yang tinggi. Misi kami adalah setiap keluarga memiliki satu produk Imtiyaaz kerana produk kami berkualiti tinggi, berteknologi Nano, Halal, diiktiraf dan harga yang amat murah serta mampu dimiliki.

MOTTO SYARIKAT

“PASTI DAN PASTI, AIR ZAM-ZAM ADALAH YANG TERBAIK”
Pengiktirafan bahawa Air Zam-Zam adalah yang terbaik di dunia yang merupakan Air Mu’jizat Nabi Allah Ismail dan menafikan air yang terhasil dari teknologi ciptaan manusia dapat menandingi Air Zam-Zam.
Firman Allah S.W.T :
“…dan dari air, Kami jadikan sesuatu yang hidup…” (Al-Anbiya’ : 30)